Vinç Redüktörleri

31 Ekim 2014
Vinç Redüktörleri

Dinamic Oil

30 yılı aşkın bir süredir araştırma ve geliştirmeye sürekli olarak önem vererek elde ettiği tecrübesi ile DINAMIC OIL, global pazarın ihtiyaçlarını başarıyla karşılayabilecek durumda olmasının haklı gururunu yaşamaktadır. DINAMIC OIL, yeni kurulan 20.000m 'lik fabrikasi ve artırılmış gövde çeşitliliği ile redüktörlerinin tork kapasitesini 3.000.000 Nm' ye çıkarmıştır.

Elektrik ve hidrolik motorlu uygulamalar için çıkarılmış olan yeni vinç serisi yanı sıra, 4 yeni bayisi ve geniş çaplı uluslararası satış ağı , DINAMIC OIL 'in yeni marketlerde ve çeşitli sektörlerde yeni müşteriler kazanmasına olanak sağlamaktadır. DINAMIC OIL tamamen büyük bir genişleme içinde olmasına rağmen, müşterilerinin bireysel düzeydeki ihtiyaçlarını da karşılayabilmektedir. DINAMIC OIL firmasının başarısının altında yatan sırrı ve felsefesi, müşterileri ile olan iletişim rahatlığı, personelinin kişisel yeterliliği ve çözüm odaklı bakış açısıdır.

Son derece kompakt tasarımı sayesinde çok yüksek torklarda çok uzun ömürlü çalışabilen DINAMIC OIL planet redüktörleri; flanş bağlantılı, ayak bağlantılı veya mil bağlantılı montaj seçeneklerinin yanı sıra kule dönüş tip redüktörleri ve tambur içi vinç redüktörleriyle uygulamaya özel çözümler oluşturup, Demir-Çelik, Gemicilik, Maden, Arıtma, Tarım, Lunapark, Beton ve Çimento gibi birçok ağır sanayi sektörlerine hitap etmektedir.

Vinç sektörüne yönelik uygulamaya özel Dönüş Redüktörleri 150.000 Nm’ye kadar ulaşırken, Tambur İçi Vinç Redüktörleri ise 300.000 Nm’ye kadar ulaşmaktadır.

SW Serisi Özel Tip Vinçler

Dinamic Oil , elektrik ve hidrolik sistemler için müşterilerinin özel ihtiyaçları doğrultusunda 30 tona kadar çekme yükü kapasitesine sahip özel vinçler uretmektedir. Bu ürünler, kendi imalatlarında olan standart parçaların kullanımı sayesinde, gövde ve performans bakımından sürekli rekabetçi fiyatları ve yüksek ürün güvenilirliği ile tamamen özel uygulamalara cevap verebilecek şekilde Dinamic Oil müşterilerine özel olarak imal edilmektedirler.